Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1402g253kcal7.9g35.1g5.6g9.8g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tonnikala öljyssä 1052g1996kcal285.2g0g94.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1402g351kcal18.2g58.9g2.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%701g1122kcal18.9g18.9g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g7669kcal673.2g264.2g418g30.6g
Valittu annoskoko4872g3835kcal336.6g132.1g209g15.3g
Annoskoko puolitettuna2436g1917kcal168.3g66.1g104.5g7.7g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730