Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3148g664kcal37.8g107g6.3g66.1g
Jauheliha, sika-nauta 1399g3098kcal244.8g0g237.8g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow46g118kcal4.5g4.5g9.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g7912kcal581.4g249.8g507.6g143.2g
Valittu annoskoko4872g3956kcal290.7g124.9g253.8g71.6g
Annoskoko puolitettuna2436g1978kcal145.4g62.5g126.9g35.8g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213