Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 744g2552kcal75.8g520.7g8.9g26g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2254g1037kcal72.1g108.2g33.8g0g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä113g766kcal1.1g1.1g84.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1082g909kcal11.9g198g4.3g19.5g
Ruokosokeri180g735kcal0g180.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9756g13414kcal445.8g2019.4g364.6g91g
Valittu annoskoko4878g6707kcal222.9g1009.7g182.3g45.5g
Annoskoko puolitettuna2439g3354kcal111.5g504.9g91.2g22.8g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826