Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Tuorekurkku, annos 50g193g77kcal1.2g2.7g0.2g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow70g70kcal16.1g0g0.7g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g100g160kcal17g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g664kcal70g15g22.6g3.4g
Valittu annoskoko488g332kcal35g7.5g11.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna244g166kcal17.5g3.8g5.7g0.9g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533