Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g171g189kcal39.4g0g3.1g0g
Paprika, punainen54g14kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g57g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen69g14kcal0.4g2.6g0.2g1g
Herkkusieni säilyke 41g6.9kcal0.9g0.1g0.1g1g
Ruokaöljy keskiarvo 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P57g34kcal0.6g2.6g2.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g687kcal85.8g23.4g26.4g7.8g
Valittu annoskoko488g343kcal42.9g11.7g13.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna244g172kcal21.5g5.9g6.6g2g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855