Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 169g59kcal7.8g3.3g0.5g4.2g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Hunaja 3.9g13kcal0g3.2g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 282g26kcal0.8g1.2g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g266kcal18g18.4g10.8g9.6g
Valittu annoskoko488g133kcal9g9.2g5.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna244g67kcal4.5g4.6g2.7g2.4g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266