Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g140g32kcal2g4.8g0.6g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g14g14kcal0.6g2.4g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Chili paprika punainen3.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Soijakastike 6.3g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5.3g8.7kcal0.9g1.1g0.1g0g
Basilika, tuore1.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana977g151kcal9g24.8g1.6g2.8g
Valittu annoskoko488g76kcal4.5g12.4g0.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna244g38kcal2.3g6.2g0.4g0.7g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941