Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g317g86kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1713g1885kcal394.1g0g30.8g0g
Paprika, punainen543g139kcal4.9g25g2.2g10.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g571g143kcal7.4g24g1.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen685g137kcal4.1g26g2.1g9.6g
Herkkusieni säilyke 408g69kcal8.6g0.8g1.2g9.8g
Ruokaöljy keskiarvo 71g631kcal0g0g71.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P571g343kcal5.7g25.7g22.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g6864kcal857.8g233.4g264.2g78.2g
Valittu annoskoko4880g3432kcal428.9g116.7g132.1g39.1g
Annoskoko puolitettuna2440g1716kcal214.5g58.4g66.1g19.6g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855