Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1251g2127kcal250.3g0g125.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g2252g3649kcal189.2g270.3g177.9g105.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1251g1502kcal28.8g60.1g125.1g0g
Rypsiöljy 125g1107kcal0g0g125.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g16768kcal936.6g660.8g1106.4g211.8g
Valittu annoskoko4880g8384kcal468.3g330.4g553.2g105.9g
Annoskoko puolitettuna2440g4192kcal234.2g165.2g276.6g53g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257