Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g1600g1040kcal52.8g72g62.4g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g2400g8352kcal84g1944g24g72g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g21295kcal493.6g4037.2g353.2g144g
Valittu annoskoko4880g10647kcal246.8g2018.6g176.6g72g
Annoskoko puolitettuna2440g5324kcal123.4g1009.3g88.3g36g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483