Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g934g607kcal14.9g140.1g0.9g0g
Keittojuurekset, apetit467g121kcal4.2g22.4g1.4g10.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g420g118kcal4.6g20.2g1.7g12.6g
Vihreä papu, pitkä234g63kcal4.4g9.6g0.5g5.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha934g1551kcal177.5g0g93.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.3g1g3.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow14g36kcal1.4g1.4g2.8g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1869g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9772g5072kcal416.6g389.4g207.8g58.2g
Valittu annoskoko4886g2536kcal208.3g194.7g103.9g29.1g
Annoskoko puolitettuna2443g1268kcal104.2g97.4g52g14.6g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856