Kaalisalaatti avokadolla

Hienonna kaali, pilko chili ja valkosipulin kynnet.

Lisää ne kaalin joukkoon hyvin sekoittaen.

Halkaise avokado ja poista kivi, kaavi sisus lusikalla ja paloittele kulhossa.

Lisää siihen sitruunamehu ja tee mössöä haarukalla.

Yhdistä sitten kaaliin ja sekoita hyvin

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4000g844kcal48g136g8g84g
Avokado, kuorittu, kivetön 480g951kcal12.6g3.7g93.1g32.2g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9776g3877kcal134g327.4g202.6g234g
Valittu annoskoko4888g1938kcal67g163.7g101.3g117g
Annoskoko puolitettuna2444g969kcal33.5g81.9g50.7g58.5g
Arvot/100g100g40kcal1.4g3.3g2.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308402