Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)182g18kcal2.7g0g1.1g154.7g
Ruisjauho Pirkka1456g4441kcal141.2g888.2g29.1g218.4g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)789g2524kcal108.8g457.4g25.2g98.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g243g340kcal34g34g8.3g116.5g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g36g146kcal0g36.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2123g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g67g240kcal30g26.7g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g15417kcal633.4g2885.4g135.4g1176.4g
Valittu annoskoko4896g7709kcal316.7g1442.7g67.7g588.2g
Annoskoko puolitettuna2448g3854kcal158.4g721.4g33.9g294.1g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040