Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2252g631kcal13.5g134g4.5g56.3g
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g23g54kcal1.2g9.5g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)225g191kcal2.3g7.9g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g1844kcal39g318.8g43.6g117.6g
Valittu annoskoko4896g922kcal19.5g159.4g21.8g58.8g
Annoskoko puolitettuna2448g461kcal9.8g79.7g10.9g29.4g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864