Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3004g2431kcal47.2g505.5g1.5g90.1g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl601g511kcal8.4g26.4g42.1g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g6113kcal122.2g1105.2g88.8g191.4g
Valittu annoskoko4896g3057kcal61.1g552.6g44.4g95.7g
Annoskoko puolitettuna2448g1528kcal30.6g276.3g22.2g47.9g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920