Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu9g14kcal1.5g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g55kcal3.6g5.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko49g27kcal1.8g2.7g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g14kcal0.9g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g56kcal3.7g5.5g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774