Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g26g108kcal1.3g1.3g10.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g368kcal3.6g4.8g37.4g0.2g
Valittu annoskoko49g184kcal1.8g2.4g18.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g92kcal0.9g1.2g9.4g0.1g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264328