Vähähiilari näkkäri

Sekoita aineet.

Lisää vesi.

sekoita ja anna turvota.

Levitä pellille ja paista 160 asteessa 35 min. leikkaa paloiksi ja kuivata 50 asteisessa uunissa, luukku raollaan 20 min. vahdi kuivatusta

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 8.8g59kcal2.4g0.6g5.1g1.1g
Pellavansiemenrouhe,Pellava,Reformi2.2g7kcal0.6g0.2g0.4g0.7g
Mantelirouhe, rainbow (Rainbow), annos 10g4.4g28kcal0.9g0.3g2.5g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g190kcal8g2.4g16g7.8g
Valittu annoskoko49g95kcal4g1.2g8g3.9g
Annoskoko puolitettuna25g48kcal2g0.6g4g2g
Arvot/100g100g194kcal8.2g2.4g16.3g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311933