Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 3.1g11kcal0.4g2.2g0g0.1g
Grahamjauho 2.4g7.9kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g8.8g54kcal1.6g0.5g4.8g1.2g
Banaani, kuorittu 17g14kcal0.2g3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g4.4g17kcal0g4.3g0g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g317kcal6.4g31g18.2g3.6g
Valittu annoskoko49g159kcal3.2g15.5g9.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna24g79kcal1.6g7.8g4.6g0.9g
Arvot/100g100g325kcal6.6g31.8g18.6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844