Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)16g48kcal2.6g8.4g0.5g2g
Ketsuppi, meira1.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku Wursti4.7g4.3kcal0.7g0g0.1g0g
Oltermanni, perinteinen3.4g12kcal0.9g0g1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g6.2g3.1kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g184kcal9g19.8g8g4.2g
Valittu annoskoko49g92kcal4.5g9.9g4g2.1g
Annoskoko puolitettuna25g46kcal2.3g5g2g1.1g
Arvot/100g100g187kcal9.1g20.1g8.1g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993