Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.7g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g172kcal12.8g1.6g12.6g0.2g
Valittu annoskoko49g86kcal6.4g0.8g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g43kcal3.2g0.4g3.2g0.1g
Arvot/100g100g175kcal13g1.6g12.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983