Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio19g17kcal0.8g0.9g1.1g0g
Paprika vihreä 4.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g99kcal7g2.6g6.6g0.4g
Valittu annoskoko49g50kcal3.5g1.3g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal1.8g0.7g1.7g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.1g2.6g6.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251