Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)15g42kcal2.7g0g3.4g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g15g54kcal1.8g11.2g0.2g0.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)14g4.9kcal0.1g1g0.1g0.2g
Porkkanaraaste 200g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot Apetit2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g204kcal9.2g24.8g7.4g1.6g
Valittu annoskoko49g102kcal4.6g12.4g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g51kcal2.3g6.2g1.9g0.4g
Arvot/100g100g208kcal9.4g25.3g7.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589