Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Tomaatti, tuore16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.5g16kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g49kcal3.2g2.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko49g25kcal1.6g1.3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g12kcal0.8g0.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g50kcal3.3g2.6g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480