Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g7.8g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g7.8g6.8kcal1g0.1g0.2g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g10g3.6kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 5.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g56kcal6.2g2.4g2g0.2g
Valittu annoskoko49g28kcal3.1g1.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g14kcal1.6g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920