Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.1g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Maitojauhe rasvaton 0.7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)7.3g14kcal1.8g0g0.7g0g
Tomaattimurska 10g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g1.8g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna, keitetty 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa5.2g16kcal1.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g177kcal10g13.4g9g1.4g
Valittu annoskoko49g89kcal5g6.7g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g44kcal2.5g3.4g2.3g0.4g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253