Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.6g11kcal1.2g0g0.7g0g
Kaali, valkokaali23g4.7kcal0.3g0.8g0g0.5g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g34kcal3g1.6g1.6g1g
Valittu annoskoko49g17kcal1.5g0.8g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g9kcal0.8g0.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g35kcal3g1.6g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271