Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Pepperoni light, Snellman4.1g10kcal1.1g0g0.5g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)6.6g23kcal0.7g4.6g0.2g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g103kcal7.8g9.4g3.6g0.8g
Valittu annoskoko49g52kcal3.9g4.7g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g26kcal2g2.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g105kcal7.9g9.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168712