Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)24g7.5kcal0.7g1.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g12g39kcal1.9g5.9g0.9g1.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.6g26kcal0.8g4.8g0.2g1.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.3g4.1kcal0.4g0.1g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g225kcal7.6g23.8g10.6g6.4g
Valittu annoskoko49g113kcal3.8g11.9g5.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna25g56kcal1.9g6g2.7g1.6g
Arvot/100g100g228kcal7.7g24.1g10.7g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528