Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Punajuuri 13g5kcal0.1g0.9g0g0.3g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 2.2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 5.2g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 3.3g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g76kcal4.8g6.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko49g38kcal2.4g3.1g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal1.2g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363