Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 1.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g106kcal8.2g3.8g6.2g1g
Valittu annoskoko50g53kcal4.1g1.9g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal2.1g1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.8g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883