Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Kaali, valkokaali15g3.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 7g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g7.3g8.6kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g48kcal1.2g6.4g1.4g1.6g
Valittu annoskoko49g24kcal0.6g3.2g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g12kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.5g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316