Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g170kcal8.2g2.2g14g1g
Valittu annoskoko50g85kcal4.1g1.1g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g43kcal2.1g0.6g3.5g0.3g
Arvot/100g100g172kcal8.3g2.2g14.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530