Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g10g4kcal0.4g0.6g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Siirappi, tumma6.6g21kcal0g4.9g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g20g70kcal0.7g16.1g0.2g0.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g336kcal2.6g55.4g11g1.4g
Valittu annoskoko49g168kcal1.3g27.7g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g84kcal0.7g13.9g2.8g0.4g
Arvot/100g100g340kcal2.6g56.1g11.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349