BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerin nahaton rintafilee25g26kcal5.8g0g0.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni13g16kcal0.4g0.3g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g101kcal12.6g1.2g5.4g0.2g
Valittu annoskoko49g51kcal6.3g0.6g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal3.2g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g102kcal12.8g1.2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517