Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 5.6g19kcal0.6g3.3g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g199kcal4.6g31.4g5.4g2.4g
Valittu annoskoko49g99kcal2.3g15.7g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g50kcal1.2g7.9g1.4g0.6g
Arvot/100g100g201kcal4.7g31.8g5.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098