Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 45g58kcal9.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g161kcal18.8g0.8g9g0.4g
Valittu annoskoko50g81kcal9.4g0.4g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g40kcal4.7g0.2g2.3g0.1g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200