Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.2g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g10g4.9kcal0.1g1.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g10g6.8kcal1.1g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.7g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl4.6g6kcal0.6g0g0.4g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g237kcal6g24.2g12.8g0.6g
Valittu annoskoko49g118kcal3g12.1g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g59kcal1.5g6.1g3.2g0.2g
Arvot/100g100g240kcal6.1g24.5g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508