Raejuustomunavoi

Keitä 2 kananmunaa kypsäksi ja anna niiden jäähtyä.

Hienonna haarukalla ja lisää ne 50 g:aan margariinia ja lisää seokseen vielä 50 g raejuustoa.

Mikäli käytät noin 8g annoksen kerralla, niin siihen menee noin 24 kcal.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 26g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki12g9kcal1.5g0.2g0.2g0g
Flora margariini 60, annos 10g12g64kcal0g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g220kcal9.4g0.6g20g0g
Valittu annoskoko50g110kcal4.7g0.3g10g0g
Annoskoko puolitettuna25g55kcal2.4g0.2g5g0g
Arvot/100g100g222kcal9.5g0.6g20.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238255