Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Merilohifile, norja39g65kcal6.5g0g4.3g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g10g15kcal0.3g0.4g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g169kcal13.6g0.8g12.6g0g
Valittu annoskoko50g85kcal6.8g0.4g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna25g42kcal3.4g0.2g3.2g0g
Arvot/100g100g171kcal13.7g0.8g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497