Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g23g5.9kcal0.3g1g0g0g
Tomaatti 17g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g4.7g8.9kcal1.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g43kcal3g3.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko50g21kcal1.5g1.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g11kcal0.8g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g43kcal3g3.8g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545