Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g8.8g11kcal0.3g0.4g0.2g0.3g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g10g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%4.4g3.9kcal0.2g0.3g0.2g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton,Valio8.8g5.7kcal1.1g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g3.2g11kcal0.4g2.1g0g0.2g
Polar 15% juustoraaste (150g)2.2g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g85kcal6g6.8g1.6g1.4g
Valittu annoskoko50g43kcal3g3.4g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g21kcal1.5g1.7g0.4g0.4g
Arvot/100g100g85kcal6g6.8g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176563