Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g39g57kcal8.7g0g2.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola4.4g7kcal0.4g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g4.4g15kcal0.6g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g158kcal19.4g0.6g8.8g0g
Valittu annoskoko50g79kcal9.7g0.3g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna25g40kcal4.9g0.2g2.2g0g
Arvot/100g100g159kcal19.5g0.6g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955