Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 7.5g24kcal1.8g3.4g0.1g0.7g
Viinietikka 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g60kcal3.8g8.8g0.2g2.2g
Valittu annoskoko50g30kcal1.9g4.4g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal1g2.2g0.1g0.6g
Arvot/100g100g61kcal3.8g8.9g0.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954