Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g14g48kcal1.8g9.5g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)14g12kcal2.2g0.2g0.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.5g16kcal1.3g0g1.3g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g200kcal11g21g8g1.2g
Valittu annoskoko50g100kcal5.5g10.5g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g50kcal2.8g5.3g2g0.3g
Arvot/100g100g200kcal11g21.1g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686