Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)5g14kcal1.5g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g9g6.1kcal1.2g0.2g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk16g16kcal3.6g0g0.1g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g11g21kcal1.2g2.9g0.4g1.5g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g3.1g11kcal0g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g150kcal16.4g6.4g6.2g3g
Valittu annoskoko50g75kcal8.2g3.2g3.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g38kcal4.1g1.6g1.6g0.8g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.4g6.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259