Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio23g15kcal2.3g1g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7.5g3.2kcal0.7g0g0g0g
Mansikka 19g8.7kcal0.1g1.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g54kcal6.2g5.2g0.2g0.8g
Valittu annoskoko50g27kcal3.1g2.6g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g14kcal1.6g1.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g55kcal6.2g5.2g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191