Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 31g11kcal0.1g2.2g0g0.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.7g26kcal0g0g3g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g5.9g23kcal0g5.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kaurahiutaleita(lidl)3.9g14kcal0.5g2.2g0.3g0.4g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g2g12kcal0.5g0.3g1g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g190kcal2.8g24.4g8.6g2.4g
Valittu annoskoko50g95kcal1.4g12.2g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g47kcal0.7g6.1g2.2g0.6g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258