Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g4.7g8.9kcal0.1g0.2g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5g14kcal1g0g1.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g7.8g5.7kcal0.6g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g87kcal4.2g7g4.2g1.8g
Valittu annoskoko50g43kcal2.1g3.5g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal1.1g1.8g1.1g0.5g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154