Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal6g0g3.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g2.9g7.8kcal0.2g1.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.8g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g135kcal13.2g3.4g7.2g0.8g
Valittu annoskoko50g68kcal6.6g1.7g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g34kcal3.3g0.9g1.8g0.2g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.4g7.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383